Maar een angsthaas, blijft een haas én een haas kan heel ver springen...
 

Voor ouders van angsthazen!

De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er alweer op. Even weer wennen voor jou en je kind(eren). De één gaat juichend naar school en heeft er helemaal zin in, de ander met schroom, afwachtend of aarzelend en wil zich het liefst onzichtbaar maken. Zie je een ander kind dan in de vakantie? Wat doet dat met jou?

Reserveer woensdag 4 oktober van 10:00 tot 11:30 in je agenda! Thee, koffie en wat lekkers staan klaar. Kosten  € 15 p.p. 

Meld je snel aan via het contactformulier, want het aantal plaatsen is beperkt! Kun je niet maar wil je wel? Geef dat dan even aan, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 


Speciaal voor meiden in de brugklas!

De eerste weken in de brugklas zitten er alweer op. Hoe heb je deze ervaren? Is het zoals je had verwacht? Wat vind je leuk, lastig of juist fijn? Zijn er dingen die je mist?

Woensdag 18 oktober is het van 16:00 tot 17:30 weer tijd voor thee.

Er staat drinken en wat lekkers voor je klaar. De kosten zijn € 15. 

Meld je snel aan via het contactformulier, want het aantal plaatsen is beperkt! Kun je niet maar wil je wel? Geef dat dan even aan, dan neem ik contact met je op.Speciaal voor meiden uit groep 8!

Al bijna naar de brugklas! Hoe zal dat zijn: spannend, leuk of juist eng? Wil jij ontdekken welke waardevolle eigenschappen je bezit en hoe je die gebruikt bij jouw start in de brugklas?

Kom dan op woensdag 21 juni van 15:00 tot 17:00 uur bij mij op de thee.

Er staat drinken en wat lekkers voor je klaar. De kosten zijn € 15. Dit is inclusief materiaal.

Meld je snel aan via het contactformulier, want het aantal plaatsen is beperkt!